با شبکه ، دنیایتان را به اشتراک بگذارید

انواع دوربین های مداربسته -CCTV

1- دوربین های مداربسته Bullet : دوربین های مداربسته بالت برای گرفتن تصاویر در یک منطقه ثابت طراحی شده اند. این دوربین ها دارای طراحی استوانه ای میباشند که از این طریق شناخته می شوند. طبقه بندی Ultra Bullet با اندازه های کوچکتر و قیمت ارزان تر نیز وجود دارد.

 

2- دوربین های مداربسته Dome : این نوع دوربین ها به دلیل شکل جایگذاری آنها که برای نصب در داخل محیط و بر روی سقف طراحی شده اند به این نام (دوربین های مداربسته گنبدی) معرفی شده اند.

 

3- دوربین های مداربستهDiscreet : دوربین های مداربسته مخفی، دوربین هایی هستند که به صورت مخفی استفاده می شوند، آنها می توانند مانند یک فن یا هر چیزی دیگری باشند که در محیط توجه کسی رو جلب نکنند.

 

4- دوربین های مداربسته Infrared : دوربین های مداربسته مادون قرمز برای مشاهده و دید در شب استفاده می شوند. دوربین Infrared تصاویر را به کمک نور مادون قرمز اطراف لنز  ضبط می کند.

 

5- دوربین های مداربسته Day/Night : برای نصب و راه اندازی 24/7 استفاده می شوند، این دوربین ها با مکانیزمی که دارند نور را کنترل می کنند و برای جبران نور خورشید، خنثی کردن نور مستقیم خورشید، جلوگیری از انعکاس و خنثی کردن نور پس زمینه ای بکار میروند.

 

6- دوربین های مداربسته Varifocal : دوربین های مداربسته Varifocal به گونه ای طراحی شده اند که اجازه می دهند بدون از دست دادن تمرکز بر روی تصویر، بر روی آن زوم کرد.

 

7- دوربین های مداربسته Network یا دوربین های IP-Based : این دوربین ها در دو نوع بی سیم و کابلی هستند. دوربین های مداربسته شبکه امکان انتقال تصاویر از طریق اینترنت با پهنای باند کنترل شده را دارند، اغلب پهنای باند را فشرده میکنند تا فضای کمتری را اشغال کنند. دوربین های دیجیتال یا دوربین های شبکه  آسان تر از دوربین های آنالوگ نصب می شوند زیرا آنها برای ارسال تصاویر در فواصل طولانی نیاز به اجرای یک کابل برق جداگانه ندارند.

 

8- دوربین های مداربسته Wireless : دوربین های بی سیم، دوربین هایی هستند که ممکن هست به اینترنت هم وصل شوند. این دوربین ها از AccessPoint  برای انتقال تصاویر از دوربین استفاده می کنند. . همه دوربین های مداربسته   IP-Baseنیستند. برخی از دوربین های بی سیم می توانند از روش های جایگزین انتقال بی سیم استفاده کنند. اما صرف نظر از روش انتقال، مزیت اصلی این دوربین ها هنوز هم یکسان است : انعطاف پذیری زیاد در نصب.

 

9- دوربین های مداربسته PTZ : دوربین های PTZ یا Pan/Tilt/Zoom دوربین هایی هستند که می توانند حرکت کنند. این دوربین ها انواع مختلفی دارند: دوربین هایی که قابل برنامه ریزی هستند و دوربین هایی که کنترلشان به صورت دستی می باشد. دوربین های مداربسته PTZ به بینندگان اجازه می دهد که آزادی بیشتری داشته باشند و امکان کنترل مشاهداتشان را داشته باشند.

 

10- دوربین های مداربسته High Definition یا دوربین های HD : اغلب در بانک ها یا مراکزی که نیاز به نظارت و امنیت بالایی دارند استفاده می شود. دوربین های مداربسته HD با استفاده از لنز با وضوح بالا ، تصاویر با کیفیتی را ضبط می کند که می تواند جزئیات دقیق را در تصاویر گرفته شده فراهم کند.